Mon-Fri 09.00 - 17.00 1.800.456.6743

Wat te doen in Torre del Mar


Uw vakantie in Torre del Mar, dat is genieten onder de Spaanse zon het hele jaar. Een weekje strand, een actieve vakantie, een culinair verblijf of gecombineerd. Wat u ook kiest: met het hieronder vermeld ‘zeven-dagenarrangement’ wordt uw vakantie onvergetelijk.

Zondag: Rustdag

Uitrusten aan het zwembad – Relaxen op het strand – Wandelen langs de boulevard – Padel (*)/Jeu de boules in de residentie

Maandag: Bezoekdag

Nerja en de grotten – Frigiliana: het mooiste witte dorp
De gezellige pleintjes, pittoreske straatjes en enkele kleine strandjes zijn enkele troeven voor Nerja. Het Balcon d’Europe is absoluut de topper. Bezoek aan het mooiste witte dorp van de streek ‘Frigiliana’. Frigiliana is ook een paradijs voor wandelliefhebbers.

Dinsdag: Experiencedag

Luxe-Catamaran in Caleta De Velez (*)/ Golf in Baviera Golf of Anoreta Golf
Naar keuze: voor een onvergetelijke halve dag chill-out op zee, paella klaargemaakt aan boord en zwemmen in zee mits geluk tussen de dolfijnen of een dagje golven in de nabije buurt. Info en reserveren via contact

Woensdag: Málagadag

Málaga – Fietstour
Het hele jaar door kan er langs de kust van Málaga en in het stadscentrum gefietst worden. Wij werken samen met Malaga Bike Tours (*). De topper is de stadstour met Nederlandstalige gids. Ontdek op een ludieke en actieve manier de prachtige culturele stad. Info en reserveren via contact

Donderdag: Markt- en ontdekkingsdag

Lederwaren, kledij, keramiek, kruiden en thee zijn slecht enkele ingrediënten van de wekelijkse markt in Torre del Mar. Een bezoek aan de Suikerfabriek of kuieren langs de vissershaven van Caleta de Velez.

Vrijdag: Belevingsdag

Route van de advocado’s en de rozijnen – Comares
Het licht van deze magische route, rijk aan geschiedenis en beroemde mensen, omhelst ons langs de mooiste dorpen, lange kusten en vruchtbare velden met subtropische vruchten, zoals mango’s, papaja’s, chirimoya’s en advocado’s. Tijdens de route neem zeker de afslag Comares of ook wel het adelaarsnest genoemd. Ontdek de Moorse stijl, de folklore, de ambachten en de uitzichten, want die zijn adembenemend.

Zaterdag: Bezoek- en degustatiedag

Route van de Zon en de Wijn – Bezoek + degustatie Bodega Bentomiz (*) – Cómpeta
Enkele internationale topwijnen komen uit Sayalonga met de naam Arayanas. Een bezoekje met de wijnproeverij is must voor elke wijnliefhebber. Tijdens de route mag het witte Moorse dorp Cómpeta met zijn kunstzinnig balkon geïnspireerd op de kunstenaar ‘Gaudí’ zeker niet ontbreken.

Een foto impressie


Een foto impressie van het 7-dagenarrangement